MENU

Bejelentkezés
+36 30 202 2974

Gyermekfogászat

Rendelőnkben kiemelt hangsúlyt fordítunk a preventív fogászatra és a gyermekek fogászati kezelésére. Ajánlott évente legalább egyszer gyermekét elhoznia egy ingyenes fogászati szűrésre, ahol ha fogászati probléma merülne fel, akkor szükséges törekedni a romló folyamat azonnali megszüntetésére. Gyermekfogászati szolgáltatásaink közé tartoznak a tejfogak tömése, gyökérkezelése, valamint eltávolítása. Emellett a fogszuvasodás megelőzésére alkalmas, maximálisan fájdalommentes barázdazárásra is.
ÁRAINK

Szerződött Egészségpénztárak

K&H Medicina Egészségpénztár
Danubius Egészségpénztár
Prémium Egészségpénztár
MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár.
OTP Egészségpénztár
Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Vitamin Egészségpénztár
Tempo Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Patika Egészségpénztár

Galéria

Hatékony módszerek arra, hogyan ösztönözzük gyermekeinket a fogmosásra.

Hatékony módszerek arra, hogyan ösztönözzük gyermekeinket a fogmosásra.

Amint a tejfogak elkezdenek előbújni, azokat minden nap gondozni és tisztítani kell. Az első fog általában már 6 hónapos korban kinő, de ritkán előfordulhat, hogy már születéskor is van 1-2 foga a csecsemőnek.

Vélemények

Csabai Krisztina

"Mindenkinek szívesen ajánlom a Help Dental fogászatot, ahol profi kezektől kaptam azonnali segítséget a fájó fogamra. A kezelések végig fájdalom és félelemmentesek voltak. A számomra mumus fogkő leszedés alatt is annyira nyugodt tudtam maradni, - hála a Doktornőnek - hogy majdnem el is aludtam, ami azt hiszem, hogy a fogászatokon kifejezetten ritkaságszámba megy."