MENU

Bejelentkezés
+36 30 202 2974

Fogszabályzás

A fogszabályozás nem csak esztétikai kezelés, hanem jelentősen hozzájárul fogai egészségének megőrzéséhez is. Tehát fogszabályozásra kortól függetlenül akkor lehet szüksége, ha szeretné, hogy fogai szabályosan álljanak és emellett szeretné megkímélni magát, vagy gyermekét az esetleges egészségügyi problémáktól, amit szabálytalan fogsora okozhat. A kíméletes, viszont nagyon hatékony kezelés, hogy fogsora egészséges és szabályos legyen kb. 24 hónapig tart.
ÁRAINK

Szerződött Egészségpénztárak

K&H Medicina Egészségpénztár
Danubius Egészségpénztár
Prémium Egészségpénztár
MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár.
OTP Egészségpénztár
Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Vitamin Egészségpénztár
Tempo Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Patika Egészségpénztár

Galéria

Hatékony módszerek arra, hogyan ösztönözzük gyermekeinket a fogmosásra.

Hatékony módszerek arra, hogyan ösztönözzük gyermekeinket a fogmosásra.

Amint a tejfogak elkezdenek előbújni, azokat minden nap gondozni és tisztítani kell. Az első fog általában már 6 hónapos korban kinő, de ritkán előfordulhat, hogy már születéskor is van 1-2 foga a csecsemőnek.

Vélemények

Csabai Krisztina

"Mindenkinek szívesen ajánlom a Help Dental fogászatot, ahol profi kezektől kaptam azonnali segítséget a fájó fogamra. A kezelések végig fájdalom és félelemmentesek voltak. A számomra mumus fogkő leszedés alatt is annyira nyugodt tudtam maradni, - hála a Doktornőnek - hogy majdnem el is aludtam, ami azt hiszem, hogy a fogászatokon kifejezetten ritkaságszámba megy."