MENU

Bejelentkezés
+36 30 202 2974

Fogfehérítés, fogékszer

Ismerje meg a fehér lenyűgöző árnyalatait! Ha elégedetlen fogai színével és több árnyalattal fehérebb mosolyt szeretne elérni, akkor nálunk jó helyen jár.

Pola White professzionális rendelői fogfehérítés

Professzionális rendelői fogfehérítéshez a kiváló minőségű, ausztrál PolaWhite termékeit használjuk. A világ leggyorsabb fogfehérítője hatékonyan, de ugyanakkor biztonságosan fehéríti a fogakat kevesebb, mint 30 perc alatt (3x8 perc). Minden Pola termék a beteg kényelmét figyelembe véve lett kifejlesztve.

Gyakran ismételt kérdések:

Miért színeződnek el a fogaink?
Minden ember esetében a fogak saját egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, éppen ezért különböző módon és okok miatt veszítik el eredeti színüket, illetve válnak foltossá.
Jellemzően az alábbiak játszanak jelentős szerepet a fogak elszíneződésében:


Biztonságos a kezelés?
Igen! Klinikai tanulmányok bizonyítják, hogy a jelenleg fogfehérítésre használt anyagok (karbamid vagy hidrogén peroxid tartalmú), fogorvos által felügyelt és végrehajtott szakszerű alkalmazása semmilyen veszélyt nem jelent sem a fogak, sem az íny számára.

Mennyi ideig tart a fogfehérítő kezelés?
A fogorvos által a rendelőnkben végzett professzionális fogfehérítés időtartama maximum 30 perc. Ezzel szemben, az otthon alkalmazható fogfehérítők, megközelítőleg 5-14 napot vesznek igénybe.

Mennyi ideig tartják meg fogaim a fogfehérítés során elért világosabb színt?
Ez nagymértékben függ az adott páciens egyéni adottságaitól és étkezési, fogápolási szokásaitól, illetve életvitelétől. Általánosan elmondható, hogy a fogak fehérítését mind a professzionális rendelői (időtartama rendelőnkben max. 30 perc), mind az otthon elvégezhető (min. 4-5 éjszaka) változat esetében 1,5-2 évente meg kell ismételni. Amennyiben nem változtat szokásain, ugyanazon okok, amelyek korábban is előidézték fogainak elszíneződését, ismételten elindítják a különböző foltok kialakulásának folyamatát. Kérjen tanácsot fogorvosainktól!

Előre meghatározható a végeredmény?
Nem minden esetben lehet előre meghatározni a végeredményt. Beszéljen fogorvosával, hogy fogai elszíneződését okozó szokásai alapján mely fogfehérítési eljárás a megfelelő Önnek.

Ismert-e bármilyen mellékhatása a fogfehérítésnek?
Amennyiben követik a fogorvos utasításait és betartják a használati útmutatókat, a páciensek túlnyomó többségénél nem fordulnak elő mellékhatások. Azonban néhányuknál jelentkezhet a fogak átmeneti érzékenysége (pl. hidegre vagy melegre) Ez azonban a kezelést követő néhány óra múlva megszűnik és semmilyen maradandó problémát nem okoz.
A fogak kezelést követő érzékenysége csökkenthető speciális gél alkalmazásával. Kérje fogorvosa tanácsát!

Megváltozik-e a fogakban lévő tömések színe is a fogfehérítés során?
A fogfehérítés csak a tömések felszínére lerakódott esetleges foltokat távolítja el, de nem változtatja meg azok eredeti színét. A meglévő tömések cseréje csak abban az esetben válhat szükségessé, ha a kifehérített fogak színe jelentősen világosabb lesz a tömés színénél.

Terhesség alatt biztonságos-e a fogfehérítés?
Terhes, illetve gyermeküket anyatejjel tápláló nőknek nem ajánlott a fogfehérítés.

ÁRAINK

Szerződött Egészségpénztárak

K&H Medicina Egészségpénztár
Danubius Egészségpénztár
Prémium Egészségpénztár
MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár.
OTP Egészségpénztár
Generali Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Vitamin Egészségpénztár
Tempo Egészség- és Önsegélyező Pénztár
Patika Egészségpénztár

Galéria

Hatékony módszerek arra, hogyan ösztönözzük gyermekeinket a fogmosásra.

Hatékony módszerek arra, hogyan ösztönözzük gyermekeinket a fogmosásra.

Amint a tejfogak elkezdenek előbújni, azokat minden nap gondozni és tisztítani kell. Az első fog általában már 6 hónapos korban kinő, de ritkán előfordulhat, hogy már születéskor is van 1-2 foga a csecsemőnek.

Vélemények

Csabai Krisztina

"Mindenkinek szívesen ajánlom a Help Dental fogászatot, ahol profi kezektől kaptam azonnali segítséget a fájó fogamra. A kezelések végig fájdalom és félelemmentesek voltak. A számomra mumus fogkő leszedés alatt is annyira nyugodt tudtam maradni, - hála a Doktornőnek - hogy majdnem el is aludtam, ami azt hiszem, hogy a fogászatokon kifejezetten ritkaságszámba megy."