MENU

Bejelentkezés
+36 30 202 2974

Rólunk

Dr. Horváth Valéria vagyok, rendelőnk vezető orvosa. 1995-ben végeztem fogorvosként a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd 2000-ben megszereztem a Fog-és Szájbetegségek szakvizsgámat. A végzést követően különböző magánrendelőkben dolgoztam 2002-ig, amikor elindítottam saját vállalkozásomat, a Dr. Horváth Dens Bt.-t. Amellett, hogy a Dr. Horváth Dens Bt. irányítása, valamint a cég keretein belül folytatott magánrendelések szervezése kiváló „iskolának” bizonyult, a hosszú évek alatt kezelt több ezer fős pacientúra felbecsülhetetlen lehetőséget adott a tapasztalatszerzésre, fejlődésre.

2016 decemberétől az immár 15 éves magánorvosi praxisom alatt összegyűjtött tudást, mint vezető fogorvos, a Help Dental Fogászati rendelőben kamatoztatom.  

Hitvallásom, hogy a fogorvosi gyógyító tevékenység adta lehetőségeket maximálisan kihasználva megőrizzem, „megmentsem” pácienseim fogait, mert nincs a saját fogainknál értékesebb.

Éppen ezért nem meglepő, hogy az általam leginkább kedvelt szakterület az esztétikai fogászat, ezen belül is az esztétikus tömésekkel korrigálható fogmegtartó kezelések. De szívesen foglalkozom a különböző fogpótlási lehetőségekkel helyreállítható esztétikai és funkcionális hibák orvoslásával is.

Munkámban nem ismerek kompromisszumokat, számomra nem elég, hogy az elvégzett gyógyító beavatkozás elérje célját, annak, szépnek is kell lenni, melyet véleményem szerint csak precizitással és magas fokú odafigyeléssel lehet szavatolni.
Szerencsésnek érzem magam, hiszen azzal foglalkozhatok, amit igazán szeretek csinálni. Hivatásszeretetemre jellemző, hogyha pácienseim gyógyultan és elégedetten távoznak, az ugyanolyan örömet okoz számomra, mint maguknak a vendégeknek.

Célom, hogy visszaállítsam pácienseim önfeledt mosolyát, kedvességgel és magabiztossággal feledtessem a kezdeti félelmeiket és a fájdalommentes kezelést követően egy elégedett, bizalmat tápláló páciens hagyja el a rendelőt, aki bármikor szívesen tér vissza hozzánk.

Galéria

Hatékony módszerek arra, hogyan ösztönözzük gyermekeinket a fogmosásra.

Hatékony módszerek arra, hogyan ösztönözzük gyermekeinket a fogmosásra.

Amint a tejfogak elkezdenek előbújni, azokat minden nap gondozni és tisztítani kell. Az első fog általában már 6 hónapos korban kinő, de ritkán előfordulhat, hogy már születéskor is van 1-2 foga a csecsemőnek.

Vélemények

Módis Balázs

"A könnyen elérhető helyen lévő rendelő és a rendelési idő rugalmassága azonnal szimpatikus volt, ezt csak külön fokozta a doktornő kedvessége. A teljeskörű vizsgálat után közérthetően, világosan elmagyarázza, hogy mi fog történni a kezelés alatt. A betegnek ez nagyon megnyugtató és máskor is bizalommal fog jönni a rendelésre."