MENU

Bejelentkezés
+36 30 202 2974

Miért minket válasszon?

Megbízható fogorvost keres? Fogászati problémákkal küzd, de eddig félt megtenni az első lépést? Nálunk jó helyen jár, itt megbízható kezekben van!
 
A fogorvos kiválasztása, a fogorvos váltás mindig alapos körültekintést igényel, mert fogazatunk egészsége kihathat egész életminőségünkre.
Fogászati rendelőnket pácienseink igényeinek megfelelően alakítottuk ki, ahol magasan képzett szakorvosaink segítségével magas minőségi színvonalon nyújtunk teljes körű fogászati ellátást. A kezeléseket nyugodt és barátságos környezetben végezzük, modern alapanyagok és korszerű technológiák felhasználásával, hogy fájdalommentesen varázsoljunk egészséges és önbizalommal teli mosolyt Önnek. A teljes körű fogászati szolgáltatásunkba az általános fogászat és az esztétikai fogászat is beletartozik, elérhető áron.
Ingyenes általános fogászati állapotfelméréssel várjuk leendő Pácienseinket!
 
További kérdéseivel kapcsolatban keressen minket bátran!
 

Fogmosás fontossága

A rendszeres és alapos fogmosás eltávolítja a lepedéket, a külső elszíneződéseket és nem utolsó sorban kellemes leheletet biztosít. A megfelelő fogkefe, fogkrém és fogmosási technika segít megelőzni a fogak és az íny betegségeit is. Ajánlott reggel és este, legalább a 2-3 perces alapos fogmosás, gyerekek és felnőttek esetében egyaránt.